Radio Meff, Prilep 98,7FM

Narodna Makedonija, Prilep
Dodaj komentar
Sviđa ti se Radio Meff?

Opis

Радио Мефф е посебно интересна радиостаница од причини што емитува исклучиво македонска музика од сите жанрови, но со најсилен акцент на народната музика.

Komentari

Nabavite na usluzi Google Play