Radio Star, Skopje FM

Folk Zabavna Pop Makedonija, Skopje

Sviđa ti se Radio Star?

Opis

Во нашата програмска шема нудиме квалитетен избор на македонска и екс ју забавна музика, емисии во живо со забано-едукативен карактер, топ листи и уште многу други содржини кои можат да го привлечат вашето внимание.

Komentari