Radio Life, Skopje 89,1FM

Pop Rock Dance Makedonija, Skopje

Sviđa ti se Radio Life?

Opis

Лајф радио ја емитува својата програма во Скопје и во неговата околина, на брановите 89.1 MHz од февруари 2002 година. Програмата на радиото се реализира истовремено, како на македонски, така и на албански јазик, што претставува единствен пример на интерактивно двојазично радио во Европа.

Komentari