Radio 106, Bitola 106,6FM

Pop Makedonija, Bitola

Sviđa ti se Radio 106?

Opis

106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани.

Komentari