Utorak, 29, Jul 2014
RSSDodaj StanicuKontaktOglašavanje


Radio Fokus

Sviđa ti se Radio Fokus?

Дозвола: На конкурсу Републичке радиодифузне агенције Радио Фокус добио је једну од пет националних фреквенција у категорији радио-емитера. Власник је “Интерспид” Холдинг компанија А.Д. из Београда. Дозволе, издате 2006. године важе за наредних осам година.

За врло кратко време Фокус радио , је стекао велики углед, веома је цитиран, и избио у ред најслушанијих радија, а ударна емисија информативно-политичког контакт-програма “На линији” (10:00-12:00) данас је, уз два дневника, вероватно најпопуларнија, уз укључења слушалаца и познатих личности који су гости у студију. Гости Фокус радија су представници свих политичких партија, јавни радници, академици, уметници, спортисти, али - и неко од слушалаца.

А један од разлога велике популарности Фокус радија, хит радија, је и одличан музички програм Наравно ту си и емисије различитог карактера.

Фреквенције Фокус радио са програмом од 24 часа се за сада може чути у Београду и околини на 101.4 Мhz у Војводини на 107 Мhz, Рудник - 99,8 Мhz и 91,1 Мhz - Црни врх, 100,5 Mhz - Гучево, 97,9 Mhz - Ниш, 94,7 Mhz - Сомбор. Покривеност ће ускоро бити проширена и на цело подручје Србије.

EN radio

Sanski Most, Bosna i Hercegovina Slušaj!

Radio Fokus Macedonia

Bitola, Makedonija Slušaj!

Sun retro radio

Beograd, Srbija Slušaj!

Radio Explorer

Beograd, Srbija Slušaj!

Komentari

Trenutno nema komentara. Neka Tvoj bude prvi.

Ostavite Vaš komentar

 

Prijatelji

Lajkujem.com