Radio Fokus

Sviđa ti se Radio Fokus?

Дозвола: На конкурсу Републичке радиодифузне агенције Радио Фокус добио је једну од пет националних фреквенција у категорији радио-емитера. Власник је “Интерспид” Холдинг компанија А.Д. из Београда. Дозволе, издате 2006. године важе за наредних осам година.

За врло кратко време Фокус радио , је стекао велики углед, веома је цитиран, и избио у ред најслушанијих радија, а ударна емисија информативно-политичког контакт-програма “На линији” (10:00-12:00) данас је, уз два дневника, вероватно најпопуларнија, уз укључења слушалаца и познатих личности који су гости у студију. Гости Фокус радија су представници свих политичких партија, јавни радници, академици, уметници, спортисти, али - и неко од слушалаца.

А један од разлога велике популарности Фокус радија, хит радија, је и одличан музички програм Наравно ту си и емисије различитог карактера.

Фреквенције Фокус радио са програмом од 24 часа се за сада може чути у Београду и околини на 101.4 Мhz у Војводини на 107 Мhz, Рудник - 99,8 Мhz и 91,1 Мhz - Црни врх, 100,5 Mhz - Гучево, 97,9 Mhz - Ниш, 94,7 Mhz - Сомбор. Покривеност ће ускоро бити проширена и на цело подручје Србије.

EN radio

Sanski Most, Bosna i Hercegovina Slušaj!

Radio Fokus Macedonia

Bitola, Makedonija Slušaj!

Sun retro radio

Beograd, Srbija Slušaj!

Radio Explorer

Beograd, Srbija Slušaj!

Komentari